#Repost @cooltourtheblog with @repostapp. ・・・ LA CALÈNDULA _____________________…

#Repost @cooltourtheblog with @repostapp.
・・・
🔺LA CALÈNDULA🔺
_______________________________________
Cuando el arte, el buen gusto y la cocina de calidad deciden unirse, nos referimos a @lacalendula de Regencós. Os aseguramos que tanto la #comida como el espacio son alucinantes y es una parada obligatoria si estás visitando la #Costabrava.
_______________________________________
•PERFECTO PARA: una comida o cena de camino a pasar un fin de semana en la Costa Brava. Algo especial. •AMBIENTE: De diseño pero muy cercano, familiar. •QUÉ 🍴: Absolutamente todo pero no os perdáis la brandada de #bacalao bajo velo de flores (foto), suave, gustosa y curioso. El #tataki de atún con terciopelo de berenjena, un plato típico pero de una #calidad extrema y la navaja marinada con cítricos, miso y begonias, visualmente perfecto y con una mezcla de sabores asiático-mediterraneo exquisito. Como principal un #arroz! Nosotros probamos el arroz con gambas, placton y salicornio; arroz nembo y un sabor intenso o la pechuga de conejo escabechada en pétalos de rosa, suave, gustoso; perfecto. •QUÉ NO 🍴: nada.
•QUÉ 🍷: empezar con la cerveza hecha por ellos mismos, la ‘Gala’. Luego continuar con cualquier de sus vinos, poco conocidos pero sorprendentes, expuestos en su bodega del escenario. •PARA IR CON: alguien especial que quieras sorprender.
•ZONA: #Regencós (casi llegando a #Begur).
•PRECIO: 50€. •A DESTACAR: únicamente abierto fines de semana (temporada baja) | Visita el hotel de enfrente @hoteldelteatre, un hotel con diseño típico de la Costa Brava y un encanto especial. | Déjate recomendar por Roser, una camarera que ofrece un servicio made in Bulli y que guiada por Yolanda, chef y propietaria, harán tu velada inolvidable.
_______________________________________
#instafood #igerbcn #cooltourtheblog #yummy #amazing #foodlover #food #delish #delicious #foodpic #foodpics #igerscatalunya #restaurant #Girona #begourmet #bonissim #favoriterestaurant #restaurantsgirona #igerscatalunya #moltrecomenable #bcngourmet

Veure a Instagram

Altres posts

Si continues utilitzant aquest lloc vol dir que acceptes l'ús de les cookies. més informació

La configuració de cookies d'aquest web estan configurats per «permetre cookiess» i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense modificar la vostra configuració de cookies o fas clic a «Acceptar» estaràs donant el teu consentiment a això. POLÍTICA DE COOKIES Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per aconseguir que tinguis una millor experiència de navegació, millorar aspectes com la competitivitat de la web, i mantenir actives funcionalitats com a botiga en línia, la gestió d'anuncis o la difusió en xarxes socials, entre d'altres. Per tant si segueixes navegant en aquest lloc web poden instal·lar cookies al teu navegador. Si continues navegant, estaràs donant el teu consentiment per a l'ocupació d'aquestes galetes. Què és una galeta? Una galeta és un fitxer d'informació que es descarrega el teu navegador a l'accedir a determinades pàgines web. Les cookies permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre la visita d'un usuari al web. I són necessàries perquè les utilitats del web funcionin total o parcialment com ara, els pagaments d'una botiga online o compartir el web en xarxes socials. Per exemple, hi ha galetes que obtenen informació relacionada amb el nombre de pàgines visitades, la ciutat a la qual està assignada l'adreça IP des de la qual s'accedeix, el nombre de nous usuaris, la freqüència i reincidència de les visites, el temps de visita , el navegador, l'operador o el tipus de terminal des del qual es realitza la visita, l'idioma etc. Quina informació emmagatzema una galeta? Les galetes no solen emmagatzemar informació sensible sobre tu, com targetes de crèdit o dades bancàries, fotografies, el DNI o informació personal, etc. Les dades que guarden són de caràcter tècnic, preferències personals, personalització de continguts, dades sobre la navegació per estadístiques etc. Què passa si desactivo les galetes? Pots desactivar les cookies des del teu navegador però a l'desactivar les galetes poden deixar de funcionar funcionalitats d'aquest web com: No podràs compartir continguts del web en les xarxes socials El lloc web no podrà adaptar els continguts a les teves preferències personals com a zones geogràfiques, franja horària, divisa o idioma. No podràs accedir a una àrea personal del web, com per exemple, el compte, o el perfil o les comandes. No es podran realitzar comandes o pagaments a la botiga online. El lloc web no podrà realitzar analítiques web sobre trànsit al web. No podràs comentar al bloc. No podràs accedir a l'àrea d'usuaris. No es podrà mostrar publicitat sectoritzada, el que reduirà els ingressos publicitaris del web. No es podran realitzar anàlisis de seguretat per comprovar que no ets un bot d'internet amb intencions malicioses. Quins tipus de galetes hi ha? Galetes pròpies: Són les que s'envien a el dispositiu de l'usuari des d'un servidor o domini gestionat pel propi editor d'aquest web. Galetes de tercers: Són les que s'envien a el dispositiu de l'usuari des d'un equip o domini que no és gestionat per l'editor, sinó per una altra entitat que tracta les dades obtingudes mitjançant les cookies. Hi galetes que poden ser instal·lades des d'un servidor gestionat per l'editor però que envien les dades a tercers i la informació que es recull mitjançant aquestes és gestionada per tercers, aquestes galetes no poden ser considerades com galetes pròpies. Cookie de remàrqueting La funció de remàrqueting o d'audiències similars d'AdWords ens permet arribar a les persones que hagin visitat el nostre lloc web anteriorment i ajudar-los a completar el seu procés de venda. Com a usuari, quan entris al nostre web, s'instal·la una galeta de remàrqueting (pot ser de Google Adwords, o d'altres serveis que ofereixin remàrqueting). Aquesta galeta emmagatzema informació de l'visitant, com ara els productes que ha visitat o si ha abandonat el carret de la compra. Quan el visitant abandona la nostra web, la galeta de remàrqueting segueix al seu navegador. Més informació sobre les cookies Pots consultar el reglament sobre cookies de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades en el seu "Guia sobre l'ús de les galetes" Com gestionar i desactivar galetes Les cookies s'instal·len en el navegador i pots gestionar-les o eliminar-les segons el tipus de navegador que utilitzis. Pots adaptar la configuració de el navegador Perquè se't notifiqui abans que es descarreguin les galetes. Perquè el navegador rebuig i no instal qualsevol tipus de galetes I pots eliminar qualsevol de les galetes que ja es trobin en el teu equip. Si desactives les galetes pot ser que alguna característica o funcionalitat del web deixi de funcionar. Pots veure més informació sobre les gestió de les galetes dels navegadors en aquestes guies dels navegadors més utilitzats. Google Chrome Internet Explorer Mozilla Firefox Apple Safari Web Beacons o píxels d'anàlisi Aquest web pot també contenir web Beacons que són petites imatges d'un píxel per un píxel i que serveixen per mesurar el trànsit d'usuaris que visiten una pàgina web i poder treure un patró dels usuaris d'un lloc web.

Tancat