HOTEL DEL TEATRE

L'Equip
Director

SALVADOR CASASECA

El nostre director va començar als 13 anys a la cuina del restaurant La Punyalada, passant després per molts  restaurants, com el Finisterre, el Reno, o el Petit París, on va ser Xef durant 8 anys, o per exemple, el Palacio Euskalduna, amb una estrella Michelin...També va dirigir el seu propi Hotel-Restaurant a Viladrau i va assessorar-ne molts d´altres.

Fa cinc anys, les seves inquietuds el van portar a estudiar un Post-grau de Sommelier a la Universitat Rovira i Virgili, mentre dirigia la sala del restaurant La Calèndula.

Ara, formant equip amb el Xef Albert Passarell, i gràcies a la seva experiència i coneixements, faran de l´Hotel-Restaurant del Teatre un referent a la Costa Brava.

Fernando Gallardo, conegut crític de viatges, va dir d´en Salvador que era un autèntic amfitrió. El nostre director és càlid, curós i un bon coneixedor de la cuina i el vi. Ell procurarà que la vostra experiència entre nosaltres sigui tot un plaer.
Xef

ALBERT PASSARELL


Format a la prestigiosa escola d’hostaleria Joviat, el nostre Xef va començar la seva llarga experiència per diferents restaurants fins arribar a les estrelles Michelin de Zaranda, Diverxo, Jubany, Hoja Santa, Els Tinars...Per últim, abans de ser Xef al Restaurant del Teatre, va estar treballant a les ordres de Joan Roca en El Celler de Can Roca i el darrer any el va passar al Restaurant La Calèndula com a Cap de cuina.

L´Albert és un cuiner apassionat, creatiu, metòdic i molt perfeccionista. La seva cuina està basada en plats clàssics de la cuina tradicional, utilitzant les tècniques més modernes i passats pel sedàs de la seva sensibilitat, experiència i innovació.


Governanta

SUSANA CAMACHO


Susana és “l’Alma mater” del nostre Hotel-restaurant, amb més de 15 anys de governanta i persona de confiança, té controlat fins a l’últim racó i sap on està tot més que les persones que fan el manteniment. 

Dedicada i propera, no té mai un no, per a ningú ni per res. Poseu-la a prova i no hi trobareu cap defecte. Sempre hem dit que n´ hauríem de tenir tres com ella. 

I si voleu saber més secrets del nostre Teatre...Pregunteu-li pel Pablito...TURA GRANADOS


La nostra simpàtica cambrera és també estudiant de Disseny floral i de jardins, i, com a bona bisbalenca, ceramista. L´alegria de la casa us atraparà amb la seva frescor, joventut, empatia i etern bon humor. Abans que li pregunteu pel seu bonic nom i la feu posar vermella, ja us ho expliquem nosaltres: Prové de la Verge del Tura, patrona d´Olot.

LAURA MORENO


Acabada d´incorporar al nostre equip, la mà dreta del Chef és una rodamón gastronòmica. Ha treballat a Sant Sebastià, Holanda, València, Las Palmas...i ara ens arriba des del restaurant La Bicicleta, de Cantàbria. amb una estrella Michelin. 

Ha estudiat Pastisseria a la Hoffman, Postres a Espai Sucre, Gelats a The Pâtissier, i Gastronomia i Arts Culinàries al Basque Culinary Center.

Al pot petit hi ha la bona confitura, i Laura és perseverança pura.
ESTHER ROS


Esther Ros es la nostre fantàstica massagista. Amb unes mans d’or, notareu de seguida que fa allò que la fa feliç. Les seves inquietuts la porten a una formació constant per aportar el benestant als altres.

Diplomada en Zen-Shiatsu a l’Institut Internacional de Shiatsu de Barcelona (2001) i formada com a professional d’Antigimnastica Thérèse Bertherat® a Madrid i a París, entre d'altres tècniques corporals.

S’ha dedicat a la pràctica privada com a professional autònoma, tant en sessions individuals com en sessions de grup, entre Barcelona, Girona i Ginebra. A dia d´avui i des de fa 6 anys, treballa a la consulta privada de Regencós i amb nosaltres a  l´Hotel del Teatre.