HOTEL DEL TEATRE

L'Equip
Director

SALVADOR CASASECA

El nostre director va començar als 13 anys a la cuina del restaurant La Punyalada, passant després per molts  restaurants, com el Finisterre, el Reno, o el Petit París, on va ser Xef durant 8 anys, o per exemple, el Palacio Euskalduna, amb una estrella Michelin...També va dirigir el seu propi Hotel-Restaurant a Viladrau i va assessorar-ne molts d´altres.

Fa cinc anys, les seves inquietuds el van portar a estudiar un Post-grau de Sommelier a la Universitat Rovira i Virgili, mentre dirigia la sala del restaurant La Calèndula.

Ara, formant equip amb el Xef Albert Passarell, i gràcies a la seva experiència i coneixements, faran de l´Hotel-Restaurant del Teatre un referent a la Costa Brava.

Fernando Gallardo, conegut crític de viatges, va dir d´en Salvador que era un autèntic amfitrió. El nostre director és càlid, curós i un bon coneixedor de la cuina i el vi. Ell procurarà que la vostra experiència entre nosaltres sigui tot un plaer.
Xef

ALBERT PASSARELL


Format a la prestigiosa escola d’hostaleria Joviat, el nostre Xef va començar la seva llarga experiència per diferents restaurants fins arribar a les estrelles Michelin de Zaranda, Diverxo, Jubany, Hoja Santa, Els Tinars...Per últim, abans de ser Xef al Restaurant del Teatre, va estar treballant a les ordres de Joan Roca en El Celler de Can Roca i el darrer any el va passar al Restaurant La Calèndula com a Cap de cuina.

L´Albert és un cuiner apassionat, creatiu, metòdic i molt perfeccionista. La seva cuina està basada en plats clàssics de la cuina tradicional, utilitzant les tècniques més modernes i passats pel sedàs de la seva sensibilitat, experiència i innovació.


Governanta

SUSANA CAMACHO


Susana és “l’Alma mater” del nostre Hotel-restaurant, amb més de 15 anys de governanta i persona de confiança, té controlat fins a l’últim racó i sap on està tot més que les persones que fan el manteniment. 

Dedicada i propera, no té mai un no, per a ningú ni per res. Poseu-la a prova i no hi trobareu cap defecte. Sempre hem dit que n´ hauríem de tenir tres com ella. 

I si voleu saber més secrets del nostre Teatre...Pregunteu-li pel Pablito...