La Lola, que va regentar el café del Teatre de Regencós molts anys, feia un arr…

La Lola, que va regentar el café del Teatre de Regencós molts anys, feia un arròs boníssim que era conegut a tota la comarca. Ara la Lola té 92 anys i a #LaCalendula hem volgut lloar la seva fama amb l’arròs tradicional que ella feia cada dijous i l’hem posat a la carta. El trobareu a l’apartat d’arrossos de Pals com a l’arròs tradicional empordanès de Ca la Lola (la nostra veïna) i el podeu demanar per a una sola persona o per a dos 😉
.
ES🇪🇸 Lola regentó el café del Teatro de Regencós muchos años y hacía un arroz buenísimo que era conocido en toda la comarca. Ahora Lola tiene 92 años y en#LaCalendula hemos querido alabar su fama con el arroz tradicional que ella hacía cada jueves y lo hemos puesto en la carta. Lo encontraréis en el apartado de arroces de Pals como “Arroz tradicional ampurdanés de Ca la Lola (nuestra vecina)” y se puede pedir para una sola persona o para dos 😉
.
#slowlifeemporda #cuinaempordanet #regencos #costabrava #restaurant #arros #guiamichelin #arroz #begur #beguresautentic #pals #empordanet #catalunya #catalunyaexperience #costabravapirineu #slow #slowfood

Veure a Instagram

Altres posts