HOTEL DEL TEATRE

Celebracions i esdeveniments

 

Celebreu el vostre casament en un dels racons més bonics de la Costa Brava. Un lloc bucòlic en un poble medieval, d’esperit rural i autèntic empordanès, que sens dubte es convertirà en la postal perfecta per recordar i viure l’experiència més bonica de la vostra vida.

A Regencós podreu celebrar tant un casament civil en el nostre bell jardí amb piscina, com també un enllaç religiós a l’església romànica situada just al costat de l’hotel. Les nostres decoradores us oferiran convertir interiors i exteriors per un casament de pel·lícula.

L’Hotel del Teatre disposa d’una suite nupcial d’inspiració romàntica a la planta superior on despertar serà com seguir somiant amb un dia màgic.

El nostre restaurant La Calèndula està situat just davant de l’Hotel. Ocupa l’antic teatre del poble que s’ha reformat, amb un disseny exquisit, conservant l’escenari des d’on una gran vinoteca presideix uns espais ideals per realitzar la benvinguda, els aperitius, l’àpat i el ball.

La cuina de la Calèndula de la xef Iolanda Bustos és reconeguda per la seva cuina amb flors. Ella i el seu equip dissenyaran el vostre menú de sensacions florals que tots recordareu per sempre més. Una copa de benvinguda de l’ancestral Xampanyet de Flors de Saüc elaborada per la mateixa xef (segons la llegenda, qui el prengui el dia del seu casament gaudirà d’amor etern) obrirà pas als aperitius i als plats, cuinats amb flors del jardí, que integren el paisatge com un mirall al mar, al camp i la muntanya de l’Empordà.

Un tracte personalitzat i exclusiu, per fer realitat les vostres il·lusions, farà que aquest dia sigui molt especial.